Please assign a menu to the primary menu location under menu

Sikring af dine værdier

Selv om antallet af indbrud herhjemme er for nedadgående, ligger vi stadig væsentligt over gennemsnittet i forhold til vores nabolande. Det øger vigtigheden af en ordentlig sikring og indhegning af for eksempel din bolig, virksomhed eller byggeplads. For jo mere besværligt det er for tyvene at komme ind, jo mindre sandsynligt er det, at det bliver jer der bliver ramt af indbrud.

byggepladshegn

Indhegning er den bedste løsning mod indtrængen og for at sikre dine værdier. Opbevarer du materialer og produkter på din grund, er korrekt opstilling af et modstandsdygtigt hegn med solide porte samtidig jeres måde at udvise rettighed omhu på. Både overfor jeres forsikring og omgivelser.

Gennem mere end 25 år har SER Hegn løst alle opgaver inden for opsætning, reparation og vedligeholdelse af hegn, låger og porte. Det gælder eksempelvis byggepladshegn, passagehindrende hegn i forbindelse med skoler, boldbaner, virksomheder, byggepladser og parkeringspladser.

Landsdækkende service, når DU har brug for det

Det vigtige for dig som kunde er, at du kan stole på kvaliteten af både hegn og opsætning. Som en ekstra sikkerhed tilbyder SER Hegn landsdækkende SER service. Det betyder, at certificerede og specialuddannede personale rykker ud når du har brug for det. Du kan selvfølgelig benytte SER service, hvis du har et SER-produkt, men der tilbydes også service, hvis din løsning er leveret af andre. Husk, at du under alle omstændigheder bør få lavet jævnlige serviceeftersyn af dine løsninger for at sikre, at de lever op til dine krav.

Pålidelighed og kvalitet er vores løfte til dig som kunde. Det gælder både i vores rådgivning, løsninger og service. Hvis der opstår problemer, er du altid velkommen til at kontakte os på vores døgntelefon 75 86 82 96.

Når du melder din forespørgsel inden klokken 12, garanterer vi, at vi påbegynder service eller reparation samme dag.