Please assign a menu to the primary menu location under menu

Lækkert og moderigtigt tøj fra Ichi

Er det ved at være tiden til at forny garderoben, og er du vild med fine prints, prikker, tern og blomster, er Ichi et tøjmærke du skulle kigge nærmere på.

Ichi er lækkert tøj til alle

Ichi tøj rummer lækre og moderne snit, som henvender sig til den modebevidste, smarte og trendy kvinde, som ønsker et afslappet og moderigtigt look, og samtidig tør vise hvem hun er og hvad hun står for. Det er en tøjmærke hvor alle kan være med – alle kvinder i alle aldersgrupper, med interesse for mode, smukke prints og behageligt tøj.

Smart og trendy at mikse forskellige typer tøj

Hvis du leder efter tøj du kan matche med og mikses på kryds og tværs, er Ichi et tøjmærke for dig. Det er trendy og unikt og giver masser af muligheder for miks. Kollektionerne består af flotte materialer og spændende mønstre, som kan matches med det tøj du lige har i skabet nu. Skab dit ønskede outfit og look med f.eks. smukke nederdele der kan matches med dine t-shirt du har i skabet, eller måske du kan finde en helt ny smart t-shirt at sætte sammen med nederdelen. Kig forbi Nielsens og se hvad Ichi kan.

Nielsens er en tøjkæde, som tilbyder moderigtigt tøj til dame, herre og teenz 8-16 år til priser hvor alle kan være med. De forhandler udover sine egne populære tøjmærker, også en lang række kendte og populære mærker fra eksterne leverandører, heriblandt Ichi.

Nielsens går op i altid at tilbyde kunderne et stort udvalg af moderne kvalitetstøj til hele familien, og på deres hjemmeside kan man se det store udvalg i shoppen. Her kan man sidde i fred og ro og lade sig inspirere, og udvælge tøj til næsten hele familien. Man kan selvfølgelig også vælge at besøge en af de mange butikker, hvor man altid er sikker på at få en god behandling og professionel hjælp til tøjvalg.