Please assign a menu to the primary menu location under menu

Lad dig inspirere

Det må give en særlig inspiration, hvis man som forfatter en gang imellem tager udenlands netop for at samle ny inspiration. Hvis jeg var forfatter, ville jeg drage til et lille fiskerleje. Det kunne eksempelvis være på en af de smukke græske øer, hvor der endnu ikke er så overrendt af turister. Ikke at jeg har noget imod turister, jeg er jo selv en turist, når jeg engang imellem drager ud i Verden og oplever. Men mere fordi, at jeg gerne ville have ro til at skrive og samtidig kunne indsnuse den lokale stemning, uden at jeg også skulle forholde mig til turister. Nuvel, jeg ville leje et lille bådshus eller en lejlighed, måske bare et værelse, hvor jeg ville bo, imens jeg var der. Så vill jeg sætte mig tæt ved vandet og nyde udsigten, imens jeg ville lade fingrene danse over tastaturet, eller kuglepennen danse over papiret. Det må i sandhed være inspirerende at tage udenlands og skrive.