Please assign a menu to the primary menu location under menu

Industrielle renseanlæg der kan klare opgaven

Det kræver meget arbejde at holde en fabrik kørende. Mange ressourcer forbruges til at producere varer, og der udledes ofte en større mængde affald i processen. For at holde maskinerne igang, så produktions-niveauet kan holdes, skal systemet renses og affaldet filtreres. Det er nemlig dyrt at gå i stå.

Det er en stor opgave at opbygge en rensningsproces, der er grundig nok til at fabrikken kan holdes igang. Anmasi kan hjælpe jer med at designe, bygge og opsætte de løsninger, I har brug for. Det kan være der er tale om ultralydsrensere, spulevaskere, eller andre af de metoder som oftes anvendes i industrien til at løse de mange forskellige opgaver, man kan komme ud for. Hvis I har særlige behov, hvor de gængse løsninger ikke kan løse udfordringerne i tilstrækkelig grad, er det også muligt at få hjælp til at producere og installere et skræddersyet specialanlæg, der passer præcis til jeres situation.

Grundig service gennem hele processen

Der er ingen tvivl om, at det er et større projekt at få iværksat de nødvendige løsninger. Derfor er det vigtigt at få eksperthjælp undervejs. Her vil I opleve et samarbejde, der består af grundig bistand hele vejen igennem. Både design, produktion og installering af den valgte løsning, vil blive varetaget af Anmasi. Efterfølgende vil installationerne også blive servicerede, hvis der skulle opstå problemer, eller med henblik på forebyggelse af eventuelle problemstillinger.

Det kan som sagt blive enormt omkostningsfuldt, hvis produktionen må stoppe, eller der på andre måder sker uheld på fabrikken. Derfor kan det være en særdeles fornuftig ting at investere på forhånd, så man kan undgå at der sker noget. Det kan derfor kun anbefales at undersøge hvilke muligheder, der passer netop til jeres fabrik. Uanset om det kræver en standard- eller specialløsning.