Please assign a menu to the primary menu location under menu

Hvorfor købe nyt, når du kan købe brugt?

Står du og mangler brugte kontormøbler, så er www.kontorzonen.dk et rigtig godt bud. I disse tider med fokus på miljøet, er brugt oppe i tiden.

Kontorzonen beskæftiger sig med køb og salg af bedre brugte kontormøbler – oftest købt fra konkurser/auktioner når firmaer lukker/indskrænker eller flytter til nyt domicil mm.

Brugte kontormøbler på kontorzonen.dk

KontorZonen sælger både nye og gamle møbler, og alle er af høj kvalitet, således kan man få brugte kvalitets produkter til fornuftige priser. Hos KontorZonen kan du finde forskellige typer af skabe og brugte reoler – der er mange, forskellige muligheder for opbevaring. De har et stort udvalg af skabe og reoler, som kommer i mange forskellige typer og afskygninger. Eksempelvis har vi mange traditionelle reoler, såsom to-, tre-, fire-, eller fem- rums reoler. Derudover har vi også mange anderledes reoler og typer af opbevaring såsom reoler med jalousi eller eller brugte skriveborde med skuffesystem og lignende. Kontorzonen sælger også brugte kontorstole i alle farver, kvaliteter og typer, og har ofte et godt tilbud til dig. Ved at købe en brugt kontorstol kan man hos Kontorzonen spare rigtig mange penge i forhold til prisen på nye kontorstole samtidig med, at man får høj kvalitet for pengene. Kontorzonen går ikke på kompromis med kvaliteten, hvorfor man kan være sikker på, at man får et kvalitets produkt, selvom det har været brugt før. Hos Kontorzonen går de meget op i kvalitet.

Sortimentet er meget bredt og Kontorzonen får hele tiden nye fine varer ind.

Skulle du ikke have den vare du søger på deres web-site, bedes du ringe, idet sitet desværre ikke kan vise alle varer.

Kontorzonen har gennem årene løst utallige store opgaver og har købt op til 600 komplette arbejdspladser af gangen. Kontorzonen kan samtidig påtage sig en total oprydning af lokaler ved afhentning.